Коледен базар в детска градина в подкрепа на Марти

Кметът Добрин Добрев се включи в благотворителен коледен базар в подкрепа на 18-годишния Мартин Христов, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Родител предложил да се организира базара, а Общественият съвет, със съгласието и помощта на директора на Детска градина „Детелина” Недялка Цанева, го подготвил.

Артикулите, които се продаваха на базара, са изработени от родителите заедно с децата им, повечето от сувенирите са свързани с предстоящите коледни и новогодишни празници или други български традиции. Събраните средства ще бъдат преведени по сметката на болния Марти.

Кметът Добрин Добрев избра да купи една от изработените по традиционен начин сурвакници, както и още няколко коледни сувенира.

Той поздрави родителите от Обществения съвет за благородната инициатива, както и ръководството на детското заведение за подкрепата и за това, че децата в нея се възпитават на милосърдие и добротворчество. Добрин Добрев допълни още, че това е поредната инициатива в Разград, организирана за лечението на Марти и обединяваща жителите на града в името на добрата кауза да отворят сърцата си в подкрепа на болното момче. Община Разград също оказва съдействие при организирането на част от тези събития.

/e-Razgrad/

Hits: 94

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.