Кандидатът на десницата Мирослав Грънчаров поиска властта пред входа на Общината

Градът е в упадък, управлението трябва да поемат хора, които знаят и могат, смята кандидатът за кмет

 

„Преди  двадесет години  десните хора в Разград поискаха промяна тук, пред входа на кметството. Подозирал ли е някой, че 20 години по-късно, ние отново ще сме тук, за да искаме промяна в Разград, защото градът не просто е в застой, той е в упадък”.

С тези думи  започна предизборната си кампания предприемачът  Мирослав Грънчаров, който на  местните избори през октомври ще се бори за кметския пост като кандидат на обединената десница в Разград.

Грънчаров и подкрепящите го представители на десните партии: СДС,  „Да, България!“, Движение „България на гражданите“, избраха да стартират диалога с избирателите  в 12 без 5 на обяд, пред входа на общинската администрация.

„Това, което липсва на сегашното  управление на Разград, е иницативност. Пасивната некомпетентност, с която се управляваше през последните  4 години, се превърна в активна бариера за всякакво развитие. Ако нещо функционира  в момента в Разград, то е по инерция и благодарение усилията на отделните хора. Единствената заслуга на общината и кмета е безвремието, в което затъваме.

Днес заставаме пред вас обединени  и обединени искаме да поемем управлението, за да променим  нещата тук. Разград може да бъде чист и модерен град, местната власт може да е обърната към хората, Общинският съвет може в дискусия с гражданите да търси и намира верните и добри решения за местната общност“, заяви кандидатът на десницата.

Мирослав Грънчаров обеща, че по време на кампанията той и колегите му от дясната листа ще  положат усилия да се срещнат с всеки гражданин на Разград, да чуят болките и вълненията на хората, защото после заедно с гражданите ще се търсят най-добрите решения .

„Изборите са възможност. Ние искаме подкрепата на хората в Разград, защото не е достатъчно да сме недоволни и гневни. Трябва да сме отговорни и истински смели и да се изправим, да поискаме промяната, за  да я направим”,  заключи кандидатът на  обединеното дясно в Разград.

Мирослав Грънчаров е на 48 години, роден, израснал и служил в Разград. Завършил е „Стопанско управление“ във Велико Търновския университет, семеен, с две деца. Бил е и един мандат общински съветник.

 

Обединени СДС, „Да, България!“ и ДБГ застават зад кандидата за кмет Мирослав Грънчаров

Иво ДИМИТРОВ, областен председател на СДС – Разград:

СДС – Разград не подкрепя ГЕРБ, нашият кандидат  е Грънчаров

Тук съм, за да заявя категоричната, ясна и недвусмислена подкрепа на СДС – Разград  за Мирослав Грънчаров, който е нашият кандидат за кмет. Всякакви твърдения, че СДС  ще се явява заедно с ГЕРБ на местните избори в Разград са спекулация, която не отговаря на истината. Имаме най-добрия кандидат, който може да се яви днес на избори в нашия град.

 

Огнян ОБРЕШКОВ, лидер на  партия „Да, България!”в Разград:

Бъдещето на Разград зависи от хората, които избираме да управляват

На прага сме на избори, които ще определят бъдещето на Разград. Бъдещето на един град зависи от хората, които влизат в управлението му.

През последните 4 години, независимо от близостта си с централната власт, местната управа в Разград не можа да се възползва и да промени облика на града. Няма инвестиции в инфраструктура,  липсва подкрепа за малкия и средния бизнес. В момента публичните сфери в общината се управляват от хора без ценз и морални задръжки. Разград се задушава от миризми, животът в него става опасен за децата ни. Ние предлагаме за управлението хора, които са можещи и знаещи.

 

Мирослав ЦАНЕВ, областен лидер на Движение „България на гражданите“ в Разград:

Нашата мисия е да създаваме бъдеще за младите в Разград

Движение „България на гражданите“ бе създадено, за да работи младите хора да имат бъдеще в България. Нашата мисия е да направим така, че Разград да е място, което създава добро бъдеще и неговите  деца остават да живеят там, където са се родили.

Нашият кандидат е Мирослав Грънчаров. Ще работим за това, той да стане кмет на Разград, защото това ще извади Разград от застоя.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.