Какви чанти са подходящи за рокли-ризи?

Роклите-ризи се предлагат в различни разцветки и десени. Популярен е моделът от деним.

Може да се създаде перфектна спортно-елегантна визия с дънкова рокля-риза и малка дамска чанта от деним. Това е подходящ стрийт аутфит. Друг вариант са едноцветните рокли-ризи в цвят каки, бежово, бяло или сиво. Тези цветове са идеални за ежедневието и се вписват в различни социални ситуации. Роклите-ризи в дадените разцветки се съчетават отлично с чанти в същите багри или с черна чанта. Това са класически визии, които са подходящи и за работното място. Роклите-ризи с флорален десен са друг моден тренд, който е поставен на пиедестал. Добре е те да се комбинират с едноцветни чанти. Аналогична е ситуацията и за дамските рокли-ризи на каре или на точки. Препоръчително е, ако роклята е с разноцветен десен, аксесоарите да бъдат едноцветни, за да се постави акцент върху красотата на роклята.

 

С какви рокли-ризи е добре да е облагороден гардеробът ни?

Дамските рокли придават специфичен, женствен вид на всяка представителка на нежния пол. Актуалните за лятото рокли-ризи се предлагат в различни дизайни, модели и десени. Дамите, които са по-ниски на ръст, могат да изберат къса рокля-риза, която е вталена с коланче в областта на талията. По този начин тялото оптически се издължава и се придава елегантност на визията. Този аутфит може да бъде допълнен с чифт високи обувки и малка дамска чанта. Друг вариант за създаване на зашеметяваща външност е изборът на рокля-риза до коляното, която е мултифункционална и се вписва отлично при различни социални събития. Дългата рокля-риза е по-претенциозна и е подходяща за по-специални случаи. Моделите с дълбоко V-образно деколте също са добър вариант за официални събития, докато роклите-ризи, които се закопчават до шията комбинирани със чанти създават специфичен бизнес аутфит. За почитателките на по-екстравагантния стил се предлагат и модели с тигрова шарка. В онлайн магазина можете да откриете богата палитра от модели, удовлетворяващи и най-специфичния вкус.

Как да се подчертае женствеността чрез визията?

Роклите-ризи са прекрасен вариант за подчертаване на женствеността. Те дават възможност на дамите да покажат своите изящни тела и да бъдат привлекателни. Друг начин женската визия да бъде по-атрактивна е носенето на поли. Съчетанието на блуза без ръкави и пола е топ лятна тенденция. Полите, както и роклите-ризи, са разнообразни по своя дизайн, материя и начин на изработка. Актуални са късите, деним поли с асиметричен дизайн, които придават на цялостния аутфит уникално, модерно излъчване. Друг моден тренд са полите с цепка, които подчертават изяществото на фигурата. Дънковите поли, моделите с флорален елемент, както и с дантела, късите поли с волани, създаващи усещане за виталност и фееричност прекрасно се съчетават с блузи, ризи и тениски. Съблюдавайки тези модни тенденции, дамите през летния сезон ще бъдат още по-привлекателни и неустоими, а за бързо постигане на желания аутфит, просто кликнете на сайта и създайте мечтаната визия бързо, лесно и от комфорта на своя дом.

Hits: 26

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.