И областният управител на Разград Драгомир Златев подаде молба за освобождаване от длъжността

И областният управител на Разград Драгомир Златев подаде молба за освобождаване от длъжността. Новината той потвърди и пред e-Razgrad.bg.

„Постъпката ми е чисто човешка, бях назначен от служебния кабинет с премиер Гълъб Донев и съм изпълнил ангажиментите си в интерес на жителите на областта. Има избрано редовно правителство и е редно министър-председателят да посочи с кого иска да работи в бъдеще“, мотивира се Златев.

Припомняме, че Драгомир Златев беше назначен за областен управител през август 2022 г. Бил е зам.-кмет на община Самуил, работил е също в администрацията на Община Разград. Работил е и в Областна служба „Изтърпяване на наказанията“, където след конкурс бе и началник на службата. От 1 юни 2021 г. до август 2022 г. бе заместник-областен управител.

По-рано пред деня правителствената пресслужба разпространи съобщение, че областните управители и заместниците им ще изпълняват функциите си до решение на Министерския съвет за освобождаването им. А след това новинарските агенции съобщиха, че областните управители в цялата страна са обявили официално желанието да напуснат постовете си, а случващото се бе определено като безпрецедентно в най-новата ни история и поставя на изпитание изпълнението на законовите задължения на изпълнителната власт.

/e-Razgrad/

Hits: 71

One Reply to “И областният управител на Разград Драгомир Златев подаде молба за освобождаване от длъжността”

  1. Всички мишки вън,страх ви е за греховете, които сте направили , възмездие идва

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.