Започна ремонт на последния досега необновен участък от бул. „Априлско въстание“

Днес започна ремонт на последния досега необновен участък от бул. „Априлско въстание“ в Разград – от Автогарата до отбивката за „Търговищко шосе“, съобщипа от пресслужбата на местната управа.

„Строително-ремонтните работи ще се извършват без да се налага участъкът да се затваря за движение“, уточни зам.-кметът Добрин Добрев. Единствено в момента на полагана на новия асфалт ще има регулиране на движението. Към момента се извършва фрезоване на средната лента на булеварда.

Срокът за приключване на ремонта е 10 дни, но от фирмата изпълнител смятат, че може да приключи и за 5-6 работни дни. Ремонтираният участък е с дължина 385 м и ширина – 18 м.

От Общината припомнят, че ремонтът на „Априлско въстание“ бе един от основните ангажименти в Програмата за управление на кмета Денчо Бояджиев и екипа му в мандат 2019-2023 г. Основен ремонт на по-голямата част на една от основните пътни артерии в Разград – бул. „Априлско въстание“, бе извършен през 2021 г., когато бяха асфалтирани 2400 м – от ул. „Пета“ до ул. „Перистър“.

/e-Razgrad/

Hits: 150

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.