Диян Минков е новият директор на полицията в Разград

С министерска заповед досегашният зам.-директор на ОД на МВР – Разград Диян Минков поема ръководството на полицията в Разград считано от 4 юни 2021 г., съобщиха от пресцентъра на МВР.

Старши комисар Минков е роден през 1977 г. Висшето си образование е завършил в РУ „Ангел Кънчев” през 2000 г. Постъпва в системата на МВР през 2004 г. като разузнавач в “Икономическа полиция”. През 2013 г. става ВНД началник група “Престъпления против народното стопанство” в Икономическа полиция, а от 2014 година е титуляр на длъжността. От 2015 до 2021 година е началник група „Противодействие на престъпления в непроизводствената сфера“ в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОД на МВР – Разград. Със заповед на Министъра на вътрешните работи от 16.03.2021 г. бе временно преназначен на ръководна длъжност “зам..директор” в ОД на МВР-Разград.

/e-Razgrad/

Hits: 0

One Reply to “Диян Минков е новият директор на полицията в Разград”

  1. Супер, добро начало би било да се сложи камера за ограничение на скоростта на улица “Перистър”, където вече има десетки катастофи (кръстовището между улица „Грънчарска“ и ул. „Перистър), а полицията нищо не прави, за да предотврати следващи такива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.