Димана Захариева и Лъчезар Вълчев – „сребърни“ от републиканското

Димана Захариева и Лъчезар Вълчев от СКЛА „Лудогорец“ – Разград са вицешампиони в коронните си дисциплини проведеното през последните почивни дни Държавно първенство в София.

Димана Захариева се качи на второто място на почетната стълбичка в състезанието на троен скок с личен резултат 12,88 м и се класира шеста в скока дължина отново с личен резултат – 5,68 м.

Европейския шампион за юноши под 18 години Лъчезар Вълчев постигна най-добрия си резултат в последния си опит – 15.80 м. в трайния скок. Постижението го подреди на второто място в класирането. Но Лъчо е само на 18-години и продължава да е начело на българската ранглиста на троен скок в началото на годината с най-добрия резултат за сезона от 16.00 м от миналата седмица.

Състезателите и треньорът им Красен Цонев благодарят на „Пилко“ с тяхната търговска марка „Лудогорско пиле“ за подкрепата в подготовката и участието в състезанията.

/e-Razgrad/

Hits: 81

One Reply to “Димана Захариева и Лъчезар Вълчев – „сребърни“ от републиканското”

  1. За пръв път чета статия за последния в някое състезание, Димана станала втора ми те участвали две момичета коя да стане

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.