Данаила Шишева вече е титуляр директор на Комплекса за хора с увреждания в Просторно

След спечелен конкурс Данаила Шишева от днес е титуляр на длъжността „Директор на Комплекс за социални услуги за пълнолетни лица с увреждания – село Просторно“, съобщиха от пресслужбата на местната управа.

Тя e завършила магистърска степен в две специалности: „Публична администрация“ в Стопанска академия „Димитър Ценов“ – Свищов и „Клинична социална работа“ в Русенски университет „Ангел Кънчев“. Има и следдипломна квалификация по специалността „Супервизия в подпомагащите професии“ във ВТУ “Св.св. Кирил и Методий“.

Има професионален опит в социалната сфера, в държавната администрация, частния сектор, както и в общински структури. Кариерата й започва като данъчен инспектор ТД на НАП – Разград. Там работи в продължение на 10 години. Работила е като мениджър продажби в три частни фирми, след което 2 години е административен секретар в „Общински пазари“ ЕАД, а през следващите две е директор на предприятието. От 2021 г. до приключването на конкурса за титуляр Данаила Шишева изпълнява длъжността „Директор на КСУПЛУ-Просторно“.

/e-Razgrad/

Hits: 55

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.