В събота на парти на стадиона ще бъдат наградени победителите в детския конкурс на „Лудогорец“

ДНЕС МНОГОБРОЙНО ЖУРИ ОТЛИЧИ НАЙ-ДОБРИТЕ ТВОРБИ В ЧЕТИРИТЕ КАТЕГОРИИ НА МЕЖДУНАРОДНАТА НАДПРЕВАРА

В детския кът до фен-кафето в сектор „В“ на стадион „Хювефарма Арена“ днес многоцветно жури от футболисти, треньори, учители, представители от Центъра за работа с деца, както и от заместник-кмета на Разград Мирослав Грънчаров, журналиста от сайта е-Razgrad.bg Георги Тодоров и председателя на „Обществен дарителски фонд за Разград“ Стефан Томов разгледа и отличи най-добрите творби от конкурса на ПФК “Лудогорец 1945“.

На 1 юни – Деня на детето, „Лудогорец“ отправи няколко предизвикателства към малчуганите, събрани в специална занимателна книжка. В нея всеки можеше да открие подходяща за своята възраст задача, да я изпълни да я изпрати като снимка или прикачен файл на организаторите на конкурса. Срокът за това изтече днес.

Децата до 6 години трябваше да оцветяват рисунка с екипите на „Лудогорец“ като следват точен пример. 7-8-годишните рисуваха себе си в екипа на отбора. Децата между 8 и 10 години измисляха и оцветяваха свои екипи. Най-големите – от 10 до12 години, създадоха разказ или стихотворение, свързано с „Лудогорец“ и стадиона.

Книжката с предизвикателства бе достъпна до всички в интернет, изтеглена е над 1000 пъти. В конкурса участва и рисунка на дете от Москва.

Отличените деца от Разград ще получат наградите си на специално детско парти на 13 юни, събота, в 11:00 ч. на входа на сектор „В“ на стадион „Хювефарма Арена“. Има и още много, много поощрителни награди. А децата от страната или тези, които няма да могат да участват лично в празника, ще си получат наградите по пощата. Организаторите издадоха в аванс, че в събота на стадиона ще има огромен, триметров мечок…

Предизвикателството за 1 юни, което отборът отправи към своите най-малки фенове, е продължение на поредицата от месец май. Тя се състоеше в забавни книжки за деца, в които те да отговарят на интересни въпроси, свързани с отбора и да решават математически и логически задачи с футболна тематика. Те се публикуваха всяка събота, а свалянето чрез официалния сайт на отбора бе изцяло безплатно.

Изненадите за най-малките фенове на „Лудогорец“ не спират до тук. Към случващото се има огромен интерес и от клуба ще измислят нови интересни занимания и предизвикателства през цялото лято.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.