В понеделник започва довършването на спортна зала „Абритус“

Зам.-кметът и изпълняващ функциите кмет на Разград Добрин Добрев проведе работна среща с представители на фирмата – изпълнител на обществената поръчка с предмет „Текущ ремонт“ на спортна зала „Абритус“.

Това стана на място – след като обществената поръчка приключи и бе подписан договорът за изпълнение.  Той е с фирма „САВ-Разград“ ООД, която представи оферта в размер на 333 268 лв. без ДДС. Срокът за изпълнение на поръчката е 90 календарни дни, ремонтните работи започват в понеделник, 1 август. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

Зам.-кметът Добрин Добрев и управителят на фирмата Светослав Петров заедно с експерти от Община Разград и от дружеството направиха оглед на вече извършените и на неизвършените ремонтни дейности, обсъдиха предстоящата работа, както и мерки за обезопасяване на района, докато там се работи.

От Общината припомнят, че това са довършителни работи по ремонта на спортна зала „Абритус“, които се наложиха след възникването на сложен юридически казус около ремонта, стартирал през 2013 г. Още в началото на мандата си настоящото ръководство на Община Разград обяви за свой приоритет довършването на залата.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.