В Костанденец пиян англичанин зад волана, в Беловец – шофьор и пътник с четири вида дрога

При извършена полицейска проверка на 23 юни в Костанденец е установено с дрегер, че  продължително пребиващ в България гражданин на Великобритания управлява собствения си лек автомобил след употреба на алкохол, съобщиха от полицията. По случая е образувано бързо производство.

Лек автомобил “Фолксваген Голф” е спрян за проверка около 22.40 часа 23 юни 23 г Беловец. С дрегер е установено, че 22-годишният водач управлява колата след употреба на амфетамин и метаамфетамин. При последвало претърсване са открити две обвивки със суха тревиста маса с общо тегло от 79 гр., реагираща на канабис; една обвивка с кристалообразно вещество с тегло 4,5 гр., реагиращо на метаамфетамин, и 2 станиолови обвивки, съдържащи кристално вещество, реагиращо на екстази.

При претърсването е иззето и черно портмоне, притежание на 32-годишен пътник в колата, в което са открити една обвивка със зелена тревиста маса с тегло 2,3 гр., реагираща на канабис и една обвивка, съдържаща кристално вещество, реагиращо на метаамфетамин. Двамата са са задържани, образувано е досъдебно производство.

/e-Razgrad/

Hits: 10

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.