Водосвет и музика за новата учебна година в Музикалната школа

В Деня на музиката бе открита новата учебна година в Музикалната школа “Илия Бърнев” към читалище “Развитие” в Разград. Водосвет за здраве и благоденствие отслужи архиерейският наместник отец Георги.

Директорът на школата Деан Денчев пожела на всички здраве, творческо вдъхновение и успехи и изрази надежда годината да бъде присъствена, с много концерти и събития. Денчев прочете и поздравителен адрес, изпратен от кмета на общината Денчо Бояджиев и председателя на Общинския съвет Стоян Димитров.

Музикален поздрав към присъстващите отправиха пианистките Ивана и Михаела. А голяма торта очакваше всички възпитаници на школата.

60 деца вече са се записали в различните класове за новата учебна година. Групите са по пиано, китара, цигулка, гъдулка, поп и народно пеене, барабани. Нов клас по тонрежисура ще води от Явор Якимов. Ще има  група за възрастни, желаещите да си припомнят детството са десетина.

През декември е планиран тържествен коледен концерт в две части – класическа и популярна, като празникът ще бъде посветен и на 65-я рожден ден на школата.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.