Вече и в неделя жители на Бисерци и Божурово протестират за ремонт на пътя

За пореден път жители на селата Бисерци и Божурово протестираха с искане за основен ремонт на 12.6-километровата отсечка, която е от изключително значение за селата Бисерци, Божурово, Звънци и Юпер, а също за превозвачи, доставчици, работници, ученици и други.

Поредните протести бяха подкрепени от кметовете на селата Бисерци и Божурово – Алиш Арифов и Юджел Алимов, както и от десетки съмишленици. По неофициална информация представители на Пътната агенция в Разградска област са уверили в телефонен разговор, че ремонтно-възстановителните дейности ще бъдат възобновени в началото на месец август. Въпреки това обаче хората искат конкретни отговори на място и настояват машините да започнат незабавна работа.

“Това безочие продължава, а ние нямаме ясни отговори, но пък имаме потрошени автомобили. Никой не е дошъл на място да ни каже кога и как ще започне ремонта на този път, ако това е път въобще, или поне да успокоят хората. Искаме да ни обяснят какво се е случило със заделените средства за пътя и кои хора са си ги прибрали в джобовете? Ясно заявяваме, че няма да търпим тази несправедливост и деление на наши и ваши. Докато не бъдем чути, протестите на “луната” ще продължат”, заканиха се жителите на селата.

Община Кубрат припомня, че представители на местната управа, в качеството си на граждани, също подкрепят исканията на хората. Към този момент вече е депозирана и подписка в деловодството на МРРБ.

/e-Razgrad.bg/

Hits: 0

One Reply to “Вече и в неделя жители на Бисерци и Божурово протестират за ремонт на пътя”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.