ИТН кани БСП, “Демократична България” и “Изправи се…” да ги запознае с проекта си за правителство

В следващите дни политическото ръководство на парламентарната група на ПП “Има такъв народ” ще изпрати покани за срещи до политическите ръководства на парламентарните групи на БСП, “Демократична България” и “Изправи се БГ! Ние идваме”, за да ги запознае със структурата и състава на нашия проект за министерски съвет.

Това се посочва в писмо до медиите от зам.-председателя на “Има такъв народ” Тошко Йорданов, цитирано от бТВ.

Очаква се проектокабинетът, начело с предложения за министър-председател Пламен Николов, да бъде представен до няколко дни, като по думите на зам.- председателя на ИТН, това ще се случи в парламента.

Всичко това става на фона на сериозна задочна престрелка между Слави Трифонов – който вчера даде интервю пред заместника си Тошко Йорданов, и Христо Иванов, който му отговори с фейсбук статус.

Първо шоуменът иронично попита от позицията на какъв съпредседателят на ДБ ще предлага постове, дори прави намеци за “апетитните” министерства като МРРБ или това на околната среда и водите.

Иванов отговори, че се пропуска шанс да се разгради “сарайският” корупционен модел (като говори в минло време за шанса) и дори каза, че “знае какво ще последва” – с кои медии, какви опорни точки и от кои “говорители”.

Клуб Z

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.