Верни на традицията: Екип от местни хора в листата на „Има такъв народ“

Пълна листа кандидати за парламентарните избори на 2 октомври регистрираха днес от „Има такъв народ“.

Начело е Мария Господинова – инженер, със собствен бизнес в Разград. Тя бе водач и на последните избори миналия октомври. Втори отново е Мартин Капралов от Лозница, агроном, отглежда и пчели, и трайни насаждения.

Третият – Милен Русев от Исперих, е ново лице, бизнесмен. Четвърта е Нина Тодорова – предприемач от Кубрат, един от организаторите на протестите за лошите пътища в Лудогорието преди няколко години. Маргарита Радева – общински партиен председател в Самуил, е пета. Шеста е Ирена Колева  – експерт „Публична администрация“, а седми – студент, специалност „Педагогика“ Станислав Кирев. И този път листата затваря предприемачът Георги Иванов от Разград.

„За мен е изключителна привилегия и отговорност да водя листата в моя роден град. Тръгваме в кампанията с няколко основни неща, като първото е да гарантираме волята и каузата на българските граждани по отношение подписката за референдум. Заедно да сменим политическата система и България да стане президентска република“, каза водачката на листата Мария Господинова.

„Ние ще бъдем политически представени в следващия парламент и няма да допуснем волята на народа да бъде открадната, както се случи през 2016 г.“, категорична  е Господинова.

И още – „Има такъв народ“ ще направиш всичко по силите си за спре Република Северна Македония по пътя й към Европейския съюз с каузата за защита на българския национален интерес.

Партията ще работи за това следващият парламентът да приеме необходимите закони както за Плана за възстановяване и устойчивост, така и всички останали, за да бъде обществото спокойно, че държава функционира “, обяви Мария Господинова.

/e-Razgrad/

Hits: 17

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.