От днес в РИК има трибагреник – дар от „Продължаваме промяната – Демократична България“

На видно място от днес в Районна избирателна комисия е националният трибагреник – подарък от кандидатите за народни представители в листа на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“.

Жестът те сториха по време на регистрацията за вота на 2 април със заявка за две места в Народно събрание от Разград.

Листата води Антоанета Цонева от „Демократична България“. Тя обяви, че за нея е голяма чест това да се случва в родния Разград, защото „вкъщи и стените помагат“. Прогнозата е за успешна кампания с достигане до всеки край и до всяко семейство в областта, до стискане на много ръце, разбиране и подкрепа България да бъде там, където й е мястото – в сърцето на Европа.

Пред журналисти останалите кандидати акцентираха върху факта, че коалицията представя на практика силата на обединението, а изборните резултати ще докажат това.

Втори в листата е д-р Цветомир Цанков от „Продължаваме промяната“. Нихат Расим- Яши от ДБ сега е трети – добре познат на политическата сцена в Лудогорието от зората на демокрацията до днес. Земеделски производител от Брестовене.

Четвърти е зам.-кметът на Разград Мирослав Грънчаров, също представител на „Демократична България“. Пети е доайенът сред кандидатите на коалицията в разградската листа – предприемачът от Исперих Мирослав Паскалев.

Шеста е Мариела Йорданова от Кубрат, много популярно лице на десницата от зората на демокрацията до днес не само в Разград и областта.

Седма е Цветалина Терзиева от „Продължаваме промяната“. Последното място в листата е за Иво Димитров, според който това е отличната възможност да предаде опита си на колегите. А факта, че водач е възпитаник на Математическата гимназия, оцени като предпоставка за успех.

На регистрацията на кандидатите от „Продължаваме промяната – Демократична България“ присъстваха и двамината председатели на предизборния щаб: Петя Цанкова от ПП и Огнян Обрешков от ДБ.

/e-Razgrad/

Hits: 140

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.