Великден и за хора в нужда

Доброволците от сдружението  „Бъди човек“ в Разград организират поредната си благотворителна кампания. В навечерието на Великден те ще посетят самотни възрастни, болни хора и семейства, нуждаещи се от подкрепа.

Всеки, който желае да помогне, може да дари продукти от първа необходимост или ваучери за пазаруване. Пунктът за събиране на даренията се намира на първия етаж в новата бизнес сграда на ул. “Петко Славейков” /до магазин „Берьозка“- точно срещу Дома на учителя/.

Припомняме, че „Бъди човек” провеждат тези благотворителни кампании от 2019 година насам – за Коледа и Великден.

Събраните храни сега отново ще бъдат разпределени в пакети и раздадени по списъците с хората от последната Коледа. Всеки, който познава възрастен или някой, който има нужда от каквато и да е помощ, може да се свърже с екипа на сдружението за допълване на списъка, приканват доброволците от сдружението.

Храните ще се приемат до 29 април. Офисът е отворен от 10.00 до 17.00 часа. Допълнителна информация може да се получи на телефоните на организаторите: Нергис Скендер  – 0897833799; и Айлин Джеляйдинова – 0897838376 – както и на фейсбук страницата “Бъди човек – Разград”.

/e-Razgrad/

Hits: 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.