БСП-Разград: Калоян Монев започна с удари под кръста кандидаткметската си кампания

Ръководство на БСП – Разград свика специална пресконференция по повод ударите под кръста на един от обявилите се кандидат за кмет на общината – Калоян Монев от „Кауза Разград“.
Монев използва стара Фейсбук страница на Младежкото обединение в БСП, за да изразява свои позиции пред гражданите на общината. По този начин се правят опити Монев да бъде качен на гърба на БСП в предстоящата предизборна кампания. И ние не можем да останем безучастни към подобни прояви, заявиха общинският председател Добрин Добрев, общинският съветник Стоян Димитров и народният представител Денчо Бояджиев.
Ръководството на общинската организация на БСП в Разград припомни, че братята Калоян и Антон Моневи са напуснали БСП още през 2014 година, и сега кандидатът за кмет на „Кауза Разград“ използва на практика страница-менте. Тя е създадена още през 2010 г. и, докато е бил член на БСП, Монев е публикувал там постове. След излизането му от партията обаче БСП-Разград има друга, автентична страница, където се публикуват позиции и становища по партийни и други актуални теми.
Може би има известна носталгия в Калоян Монев по БСП, но считаме, че не това е начинът на печелене на дивиденти от разградския избирател. И други са си тръгвали от БСП, но никой досега не си позволявал подобно поведение. Фейсбук страницата е фалшива, това е грубо и неморално въвеждане в заблуждение, че кандидатурата на Калоян Монев има нещо общо с БСП, категорични са от партийното ръководство.
Ще потърсим правата си по надлежния ред, Централната избирателна комисия е длъжна да следи за спазване на всички изисквания на закона, а има място и за други санкции при подобни ситуации, обявиха социалистите.
/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.