Близо 1000 мотора на мотосъбора на Пчелина

Близо 1000 мощни машини на две, три и четири колела и няколко хиляди влюбени във вятъра мъже и жени с „бензин в кръвта“ си дадоха среща на тридневния национален събор на Пчелина край Разград.

Основен организатор на 16-я мотосъбор, възстановен след петгодишно прекъсване, е мотоклуб “Лудогоски братя“, в партньорство с Община Разград. По пищност и присъствие този чакан събор надмина последния от 2017 година.

В социалните мрежи вече има десетки отзиви на участници във фиестата от близо и далеч за перфектната организация и интересната програма – игри, рок концерт, чакани срещи, много бира и прилежащите й мезета.

Рокерите не пропуснаха да поздравят разградчани с традиционната за подобно събитие шумна и многоцветна обиколка из централните улици на града.

На поляната на Пчелина имаше хора на всякаква възраст – от пеленачета до техни прадядовци, както и цели семейства. Видно от регистрационните номера на машините, в Разград си дадоха среща мотористи от почти всички кътчета на страната, а имаше и гости от Румъния, Турция и Полша.

/e-Razgrad/

Hits: 19

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.