Алекси Желязков: Ние сме по-добри от „Ференцварош“

“Състоянието и точковия актив на отборите предполага, че „Ференцварош“ ги устройва единствено победа.

А как ще се опитат да я постигнат – дали ще чакат своя шанс в последните минути, дали ще тръгнат от първата минута в атаки, това ще си бъде тяхната стратегия. Ние сме готови и за едното, и за другото, за да отговорим. Ние сме по-добрият отбор, нашите играчи са участвали в доста такива мачове, това е и нашият плюс, опитът на футболистите ни.“ Това каза на пресконференция днес треньорът на „Лудогорец“ Алекси Желязков, ден преди утрешния решаващ мач с унгарския тим от групите на Лига Европа на „Лудогорец арена“.

На въпрос дали няма да има подценявана предвид факта, че и равенство устройва Орлите, специалистът бе категоричен: „Моят опит като треньор показва, че никога даден отбор с някаква цел, даже и да го устройват два знака като краен изход, ще се откаже от победата. Аз не мога да си представя как даден треньор може да направи така, че отборът му да играе за равенство. Ние ще играем за победа, нас ни устройва единствено победата”.

А коментарът на Желязков за най-нелогичното нещо, което може да се случи утре, бе повече от лаконичен: “Най-нелогичното е да не започне мачът. Всичко останало е напълно логично.“

„Няма с какво да се изненадаме един друг. Доста мачове вече с тях изиграхме, познаваме ги, анализирали сме ги подробно. В днешно време няма как да се изненадаме, едва ли нещо по-различно ще извадят като начин на игра, както и за нас се отнася същото, смята централният защитник на разградчани Георги Терзиев, който също участва в пресконференцията.

/e-Razgrad/

Hits: 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.