Стоян НЕНЧЕВ, водач на листата на БСП/ВМРО: Следващият кмет ще е Добрин Добрев, нужна му е солидна група общински съветници в подкрепа на неговия екип

Листа от 33-ма кандидати за общински съветници регистрира днес в ОИК Местната коалиция „БСП за България“ – ВМРО-Българско национално движение“.

„Включени са хора, знаещи и можещи, и хора, които познават проблемите на местното село управление и сме екип с кандидата за кмет на общината Добрин Добрев. От едната страна – кметът и общинската администрация, от другата – Общинският съвет. Затова сме включили специалисти от всички сфери на социално-икономическия живот.

Всичко, което засяга Общината и Общинския съвет, би могло да бъде дискутирано ида бъде намерено правилното решение именно в такъв екип от съветници Убеден съм, че избирателите ще оценят качествата на нашата листа и тя ще получи широка и солидна подкрепа“, заяви след регистрацията водачът Стоян Ненчев.

Той определи крайната цел като възможност за взаимодействие между кмет и общински съветници. Ненчев и останалите в листата са убедени, че следващият кмет ще е Добрин Добрев, защото е той ще е най-компетентният и най-добрият стопанин на общината. „Нужна му е солидна група общински съветници, която да осигури нужната подкрепа на неговия кметски екип“, категоричен е Стоян Ненчев.

Коалицията „БСП за България“ – ВМРО-Българско национално движение“ има кандидати за кметове в 12 от всичките 21 населени места в общината.

/e-Razgrad/

Hits: 16

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.