Независимият кандидат за кмет на Разград Добрин ДОБРЕВ: Градоначалникът е на всички, а не на определена партия или икономически кръг

Инициативният комитет за издигане кандидатурата на Добрин Добрев като независим кандидат за кмет на Разград внесе днес в Общинската избирателна комисия 2000 подписа в негова подкрепа.

„Искам специално да благодаря на всички, които застанаха с имената си издигането ми като независим кандидат за кмет на община Разград. Много съм радостен и щастлив, че получих тяхната подкрепа, защото съм убеден, че те, аз, моят екип, както и всички жители на общината искат да живеят в една по-чиста по-приветлива по-зелена община, с повече възможности за развитие за нас и нашите деца. Усещам колко сериозна отговорност поемам, но считам, че мога успешно да ръководя община Разград, да гарантирам за българската държава и за българската община“, обърна се към подкрепилите го за регистрацията за изборите Добрин Добрев.

С него днес бяха и част членовете на Инициативния комитет: директорът на Регионалния исторически музей Таня Тодорова, адвокат Силвия Великова, бившият кмет Венелин Узунов и хореографът Румен Иванов. Д. Добрев благодари персонално и на членовете на Инициативния комитет. „Тези 19  личности са част от нашия екип и са зад гърба ми със своя авторитет. За мен тяхната подкрепа значи много.“

Д. Добрев обяви, че той и екипът му ще водят позитивна кампания, в която ще изложат вижданията са за развитието на Разград в защита и подкрепа на всеки един човек в общината. „Познавате ме и знаете, че аз обичам да стоя близо до хората и винаги съм правил това. Гарантирам, че ще предложа честно и прозрачно управление. Кметът е на всички, а не на определена партия или на определен икономически кръг.

Ще предложим такъв модел на управление, който наистина да вдъхва у гражданите увереност, че общината стои плътно за тях, решава техните проблеми и работи за техните интереси. Радостен съм, че нови политически и неправителствени организации както и много обикновени хора застават зад нашата кауза. А тя е Разград да е нашият общ дом и той да е по-красив по-приветлив и да е за всеки един от нас“, каза още Добрин Добрев.

/e-Razgrad/

Hits: 16

3 Replies to “Независимият кандидат за кмет на Разград Добрин ДОБРЕВ: Градоначалникът е на всички, а не на определена партия или икономически кръг”

  1. Добрин независим…., а Таня Тъпото застанала зад него с нейния авторитет? Абе вие виждате ли се бе, хора?! Какъв авторитет, какъв модел на управление, само като я чуеш тази жена колко е проста и оставаш в недоумение!!!! Жива излагация, Добрев, жива излагация….

  2. “Независим” преди изборите, верен на партията след изборите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.