Стартираха финалите на Ученическите игри по футбол

Кметът на Разград д-р Валентин Василев даде старт на финалите на Ученическите игри по футбол за юноши 11 и 12 клас на спортна база на „Лудогорец“ „Гнездо на орли“.
Турнирът се организира от Министерството на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта, Българска асоциация спорт за учащи, регионално управление на образованието Разград, Областен клуб „Спорт в училище – Разград“, ПФК „Лудогорец 1945“ – Разград, ОС на БФС – Разград и Община Разград.
Д-р Валентин Василев приветства участниците и сподели, че това е най-добрата тренировъчна база в България. Благодари на съорганизаторите за поредната възможност това събитие да се проведе на нея, а на всички участници пожела успешно представяне и след приключването на турнира да са здрави и в кондиция.
Финалите бяха открити от Николай Миланов – ст. експерт „Спорт“ в РУО. Присъстваха още заместник областният управител Евгени Драганов, Ангел Петков – началник на РУО – Разград, Ангел Петричев – изпълнителен директор на ПФК „Лудогорец 1945“, Милена Стоянова – председател на „Спорт в училище – Разград“, Радослав Комитов – директор на детско-юношеската школа на „Лудогорец 1945“, инж. Нешка Христова – директор на НПТГ „Шандор Петьофи“.
Участници в Ученическите игри -финали по футбол са отборите на: СПГ по Туризъм – София, СУ „Хр.Ясенов“- Етрополе, ПГТ „Иван Вазов“ – Несебър, КК „Слънчев бряг“, ФСГ „В. Левски“ – Добрич, VII СУ „Йордан Радичков“- Монтана, НПТГ „Шандор Петьофи“ – Разград.
/e-Razgrad/

Снимки: Общинска администрация

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.