Среща с успели лидери

Лекция  „Среща с успелите лидери“ по проект „Лидери на новия век“ се проведе днес в Разград.

Тя е част от „Изложение на младежки организации“, организирано от  СНЦ „Фабрика детските мечти“ и цели да събере младежи от различни региони на страната, за да обменят опит и да осъществи сътрудничество за бъдещи съвместни инициативи. Сдружението работи по улесняването на интеграцията на младите хора в обществото, като насърчава тяхната инициативност в бъдеща социална и професионална реализация. Активно си сътрудничи както с български, така и с чуждестранни младежки организации, като основна цел е обмяната на опит в областта на образованието, културата, проблемите на младежта и стимулирането диалога между младите хора от различни държави.

Свое изложение пред младежите направи областният управител Гюнай Хюсмен и ги призова да бъдат образовани, добри и достойни хора, да учат и работят по-усилено, да вдъхновяват другите с успехите си, да се целят по-високо, за да направят Разградска област и България по-добро място за живеене.

Като успели лидери в различни сфери на обществения живот, житейския си опит  споделиха и Мирослав Грънчаров – зам.-кмет на Разград, Милена Орешкова – директор на ОУ „И. С. Тургенев“, Джипо Джипов – общински съветник и управител на фирма „МАТ“ ООД и Павел Матеев – певец и музикален продуцент, участник в телевизионния формат X FAKTOR.

Реклама:


Учениците от клубове за занимания и интереси и училищните учебно-тренировъчни фирми от Професионална гимназия по икономика „Робер Шуман“ представиха две реални и четири виртуални фирми, а ученици от НПТГ „Шандор Петьофи“ – проекти на клубовете „Изобретихме науката“ и „Волейбол“.

/e-Razgrad/

Снимки: Областна администрация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *