Убийство в Борисовата градина, жертвата от Разградско

Столичната полиция разследва поредния случай на убийство в Борисовата градина. Сигнал за инцидента на метри от столичния булевард “Драган Цанков” е подаден в МВР около 15:10 ч.

По първоначални данни на МВР е имало скандал между двама мъже – на 33 и 48 години. По-младият е ранил смъртоносно опонента си, а той е починал на място. Една от раните е в лицето. “Има и други наранявания, но не бих могъл да ги коментирам”, заяви директорът на столичната полиция старши комисар Георги Хаджиев.

Извършителят вече е задържан, а в момента се извършва оглед от криминалисти и експерти на Столичната дирекция на вътрешните работи. По случая е започнало досъдебно производство.

Арестуваният за престъплението има две криминални регистрации, съобщи директорът на СДВР.  Жертвата има една криминална проява в досието си – за хулиганство. По думите на Хаджиев, и двамата са водили скитнически начин на живот. Нямат адресна регистрация в столицата – извършителят е родом от Кюстендил, а жертвата от Разградско“, обясни Хаджиев.

“Убиецът е на 33 години. Дава неадекватни обяснения и ще се проверява психичното му състояние”, обясни Хаджиев.

“Към момента не мога да кажа какъв е мотивът. Извършителят дава неадекватни и нелогични обяснения. Психичното му състояние е въпрос на експертизи”, посочи директорът на СДВР и уточни, че на този етап все още не може да се каже дали двамата са се познавали.

Dnevnik.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.