Семейство от Сараево пожела да осинови бебето, което се роди под разрушенията в Сирия

Младо семейство от Сараево поиска да осинови момиченцето, което се роди под разрушена от земетресението сграда в Сирия и за което съобщиха световните медии, информира сараевският вестник “Аваз”.

Семейството влязло в контакт с редакцията на вестника с молба за помощ да осиновят детенцето. Майката почина и единственият оцелял член на семейството е това бебе. “Молим да ни помогнете да стигнем до това дете и да му дадем безкрайна обич и утеха. Публикувайте това, за да се знае, че в Сараево има двама млади хора, които сега нямат свои деца и които биха искали да осиновят това бебе и да му дадат цялата любов на света”, казала разплакана младата жена.

Разтърсващите кадри на новороденото сред разрухите от земетресението в Сирия се разпространиха във вторник в социалните мрежи. На тях се вижда как спасяват бебе, чиято майка е загинала. Жената е родила сред развалините от земетресението в Алепу, Сирия..

Броят на загиналите след опустошителните земетресения по турско-сирийската граница надхвърли 8 100 души. Голям брой сгради и жилищни обекти бяха сринати до основи.

Реклама:

Dariknews.bg

Hits: 18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.