Ремонтът на пътя Разград-Кубрат затвори хората от селото в имотите им – не могат да се качат на новото трасе

Зам.-областният управител Евгени Драганов заедно с директора на Областно пътно управление – Разград инж. Людмил Янев посети село Каменово, община Кубрат, след сигнал от местни жители, че ремонтът на пътя Разград – Кубрат им създава неудобства, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Хората се жалват, че нивото на пътния участък, който преминава през населеното място, е завишено дотолкова, че затваря изходите на имотите им към шосето.

На място представител на фирмата, която извършва ремонта в този участък – „Строймонтаж“, обясни, че повдигането с 30 см. на пътната настилка се прави за отвеждането на водата от валежите да продължава към дерето, а не да уврежда асфалта или да създава опасност от заливане на къщите.

Е.Драганов и шефът на ОПУ увериха, че ще се направи всичко възможно от техническа гледна точка да се избегнат неудобствата за местните хора.

Зам.-областният управител призова още за възникнали подобни проблеми и  неудобства да се информират навреме компетентните институции, които могат да вземат своевременни мерки, както и да не се използват подобни казуси за политически цели по време на предизборната кампания, тъй като качественият ремонт на този път е в интерес на всички жители и гости на Лудогорието.

/e-Razgrad/

Снимки: Областна администрация

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.