Разградският красавец Масуд – снимка на профила на FELIDA Big Cat Centrer /обновена/

О т вчера нова снимка краси профила във Фейсбук страницата на FELIDA Big Cat Centrer в Нидерландия – за профилна снимка беше избрана снимката на разградския красавец Масуд. Предния ден Центърът за големи котки обяви своеобразен конкурс, в който феновете трябваше да изберат между снимките на тигрицата Дехли, лъва Масуд и лъва Ланс.

За 24 часа нашият лъв събра най-много гласове, което го класира на първо място в своеобразната класация. Така  от новата снимка на корицата на FELIDA грее Масуд – очевидно чувствайки се добре, спокоен и … щастлив.

Припомняме, че Масуд бе едно от трите лъвчета в котилото, родени в разградския зоокът на 8 септември 2017 година. От трите бебета жив е и братът на Масуд – Терез.

Спомен от времето, когато Масуд е бил малък
Спомен от времето, когато Масуд е бил малък

Преди три години в разградския Общински съвет се завихри страхотна буря за съдбата на лъвчетата – накрая те решиха да дарят бебетата на зоопарка в Пазарджик, но след намесата на фондацията „Четири лапи“ и личната повеля на премиера Бойко Борисов, лъвчета заминаха за центъра за големи котки в Нидерландия.

Реклама:


/e-Razgrad/

One Reply to “Разградският красавец Масуд – снимка на профила на FELIDA Big Cat Centrer /обновена/”

  1. Е-razgrad, коментара на снимката с Бай Бехчет и някой си лъв, кърти мрака . На снимката няма начин да е Масуд, тъй като Масуд беше 1 дневно бебе като е изведен от разградският зоокоптор, заедно с брат си Терез. Та хайде оправете си простотията че двете лъвчета цяла България ги помни, както и борбата на природозащитниците за живота им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *