Разградският красавец Масуд – снимка на профила на FELIDA Big Cat Centrer /обновена/

О т вчера нова снимка краси профила във Фейсбук страницата на FELIDA Big Cat Centrer в Нидерландия – за профилна снимка беше избрана снимката на разградския красавец Масуд. Предния ден Центърът за големи котки обяви своеобразен конкурс, в който феновете трябваше да изберат между снимките на тигрицата Дехли, лъва Масуд и лъва Ланс.

За 24 часа нашият лъв събра най-много гласове, което го класира на първо място в своеобразната класация. Така  от новата снимка на корицата на FELIDA грее Масуд – очевидно чувствайки се добре, спокоен и … щастлив.

Припомняме, че Масуд бе едно от трите лъвчета в котилото, родени в разградския зоокът на 8 септември 2017 година. От трите бебета жив е и братът на Масуд – Терез.

Спомен от времето, когато Масуд е бил малък
Спомен от времето, когато Масуд е бил малък

Преди три години в разградския Общински съвет се завихри страхотна буря за съдбата на лъвчетата – накрая те решиха да дарят бебетата на зоопарка в Пазарджик, но след намесата на фондацията „Четири лапи“ и личната повеля на премиера Бойко Борисов, лъвчета заминаха за центъра за големи котки в Нидерландия.

/e-Razgrad/

Hits: 1

One Reply to “Разградският красавец Масуд – снимка на профила на FELIDA Big Cat Centrer /обновена/”

  1. Е-razgrad, коментара на снимката с Бай Бехчет и някой си лъв, кърти мрака . На снимката няма начин да е Масуд, тъй като Масуд беше 1 дневно бебе като е изведен от разградският зоокоптор, заедно с брат си Терез. Та хайде оправете си простотията че двете лъвчета цяла България ги помни, както и борбата на природозащитниците за живота им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.