Подаръци за децата, родени с подкрепата на общинския фонд „Ин витро“

Зам.-кметът на Разград Хабибе Расим поздрави с Първи юни част от децата, родени с финансовата подкрепа на общинския фонд „Ин витро“, съобщиха от преисслужбата на местната управа.

По традиция Община Разград организира всеки Първи юни парти за най-чаканите дечица. И днес за тях имаше торта с първоюнски мотиви, почерпка и ваучери за покупка от магазин „Веселата панда“.

На поканата на местната управа се отзоваха родителите на 13 от общо родените с подкрепата на общинския фонд 19 деца. На отсъстващите ваучерите ще бъдат предоставени допълнително.

От името на ръководството на Общината Хабибе Расим отправи пожелания към малките жители на Разград за здраве и щастливо детство. Тя е председател на постоянната комисия, която взема решение за подпомагане на кандидатстващите двойки, които са подали необходимите документи. Общинската Програма за финансово подпомагане на двойки, семейства и лица с репродуктивни проблеми се реализира в Разград от 2012 г., като с нейната подкрепа вече са родени 19 деца. Най-голямо от тях е на 9 години.

/e-Razgrad/

Hits: 148

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.