Плувен комплекс „Амфибия“ в ОУ „Иван С. Тургенев“ отново отваря врати за външни посетители

Точно в 9:00 ч. на  17 септември плувен комплекс „Амфибия“ отново стартира своята дейност, съобщиха от ръководство на ОУ „ Иван с. Тургенев“ в Разград.

Всеки любител на плувните спортове ще може да ползва закрития плувен басейн всеки ден от седмицата. Работното време за свободно ползване от граждани е от понеделник до петък: от 13:00 до 17:00 ч., в събота и неделя – от 9:00 до 19:00 ч.

Цените за вход са изключително достъпни и са определени в Наредба № 14 на Община Разград: 2.40 лева за деца/ученици на посещение и 6.00 лева за възрастни. За безопасността, комфорта и спокойствието на всички плувци, басейна ще  разполага със спасител. Осигурени са и спасителни жилетки за начинаещите.

Водата в басейна е 28 градуса, както и в помещенията. За посетителите има шкафчета за багажа и душове с топла вода. Ползването на басейна се извършва след проведен инструктажа и при спазване на правилата за ползване на басейна. Предвид размерите на басейна, ще се следи той да не надвишава капацитета си за едновременно ползване от много посетители. Посетителите трябва да си носят хавлия, джапанки, плувна шапка, а за бебетата – памперс за плуване.

/e-Razgrad/

Hits: 9

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.