Отличен сезон за боксьорите от клуб „Олимпия“

„До края на месец юни покрихме напълно спортния календар на федерацията за аматьори с участия в състезанията във всички възрастови групи.

Състезателите от клуба са спечелили два златни, три сребърни и седем бронзови медала, разпределени сред възрастовите групи от момчета до мъже. Много добри са резултатите и при девойките и жените.“ Това каза за е-Razgrad.bg треньорът и шеф на клуб „Олимпия“ – Разград Стефан Петров.

Треньорът Стефан Петров
Треньорът Стефан Петров

Най-ценното постижение през годината е на Денис Асенов, който сега завърши спортното училище и стана вицерепубликански шампион при мъжете в кат. 54 кг.

Резултатите са плод на добрата работа на треньорите Мирела Николова и Петър Петров и труда и дисциплината при тренировките и спазването на режима от боксьорите, категоричен е Стефан Петров

Той е изключително доволен от моментното състояние на състезателите в клуба – общо около 40 души и от двата пола, както и от отличните взаимоотношения със Спортното училище, където децата са 22 и тренират двуразово.

Денис Асенов
Денис Асенов

Клубната база на „Олимпия“ – на втория етаж на бившето Спортно училище, е оборудвана с всичко необходимо за подготовка по изискванията на съвременния бокс: фитнесцентър /зала за общо физическа подготовка/ и напълно ремонтиран и обновен с покритие от аериран каучук ринг. Новото е сауната, която клубът си е купил с последната държавна субсидия. Всички помещения за на отопление с пелетен котел.

От ръководството на клуба очакват да надграждат постигнатото и в края на календарната годината витрината с медалите и купите да отеснее.

/e-Razgrad/

Hits: 122

One Reply to “Отличен сезон за боксьорите от клуб „Олимпия“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.