Отличен сезон за боксьорите от клуб „Олимпия“

„До края на месец юни покрихме напълно спортния календар на федерацията за аматьори с участия в състезанията във всички възрастови групи.

Състезателите от клуба са спечелили два златни, три сребърни и седем бронзови медала, разпределени сред възрастовите групи от момчета до мъже. Много добри са резултатите и при девойките и жените.“ Това каза за е-Razgrad.bg треньорът и шеф на клуб „Олимпия“ – Разград Стефан Петров.

Треньорът Стефан Петров
Треньорът Стефан Петров

Най-ценното постижение през годината е на Денис Асенов, който сега завърши спортното училище и стана вицерепубликански шампион при мъжете в кат. 54 кг.

Резултатите са плод на добрата работа на треньорите Мирела Николова и Петър Петров и труда и дисциплината при тренировките и спазването на режима от боксьорите, категоричен е Стефан Петров

Реклама:

Той е изключително доволен от моментното състояние на състезателите в клуба – общо около 40 души и от двата пола, както и от отличните взаимоотношения със Спортното училище, където децата са 22 и тренират двуразово.

Денис Асенов
Денис Асенов

Клубната база на „Олимпия“ – на втория етаж на бившето Спортно училище, е оборудвана с всичко необходимо за подготовка по изискванията на съвременния бокс: фитнесцентър /зала за общо физическа подготовка/ и напълно ремонтиран и обновен с покритие от аериран каучук ринг. Новото е сауната, която клубът си е купил с последната държавна субсидия. Всички помещения за на отопление с пелетен котел.

От ръководството на клуба очакват да надграждат постигнатото и в края на календарната годината витрината с медалите и купите да отеснее.

/e-Razgrad/

One Reply to “Отличен сезон за боксьорите от клуб „Олимпия“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *