Огнян Хинов и Димитър Петров – новите директори на „Бизнес зона „Перистър“ и библиотека “Проф. Боян Пенев“

Нови директори имат от днес, 6 април, Общинско предприятие „Бизнес зона Перистър“ и Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“, съобщиха от пресцентъра на местната управа.

Новият ръководител на “Бизнес зона Перистър“ Огнян Хинов обсъди първите си задачи на поста с ресорния заместник-кмет на Община Разград Мирослав Грънчаров. Хинов е магистър по електроснабдяване и електрообзавеждане, завършил е Русенски университет „Ангел Кънчев“, както и „Организация и управление на бизнеса“ в Стопанска академия „Д.Ценов“-Свищов с придобита квалификация „Мениджмънт“. В началото на трудовата си кариера е работил по една година в МУЦПО-Разград и Комбинат за антибиотици-Разград, след това общо 27 години във „Водоснабдяване-Дунав“, от които 6 години като управител на търговското дружество. През последните 9 години е работил в „Аквастар-Сис“ ООД.

 

Новият директор на библиотеката “Проф. Боян Пенев“ Димитър Петров е завършил „Начална педагогика“ във ВТУ “Св.св. Кирил и Методий“, „Политически умения“ в НБУ-София, магистър е по специалността „Библиотечно-информационни науки и културна политика“ от Философския факултет на СУ “Св. Климент Охридски“. Димитър Петров е работил в: Драматичен театър-Разград, Общинска администрация – Завет, в строителството в Русия, Интернат за социално слаби деца „Кирил и Методий“-с. Балкански, 6 години е директор на НУ “Никола Златаров“- с. Градина, а 4 години – на ОУ „Иван Вазов“-с. Гецово, от 2009 г. работи в библиотеката като PR и библиотекар.

И двамата нови директори са назначени до провеждане на конкурси.

Реклама:

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.