Новият областен управител Драгомир Златев пое поста

Новият областен управител на Разград Драгомир Златев встъпи официално в длъжност, съобщиха от пресцентъра на администрацията.

Пред екипа заемалият досега поста д-р Деян Димитров му предаде печата на институцията и обяви, че символът на държавната власт отива „в добри ръце“. Златев благодари на предшественика си за всичко свършено от 13 януари досега.

„Г-н Димитров вдигна високо нивото на работа в администрацията, защото към труда добави и творчество“, заяви новият областен управител. Той подари на предшественика си плакет с един от символите на Разград и областта – Златния пегас, за да му напомня за времето, през което е бил тук.

Деян Димитров благодари на  всички институции в областта, с които е работил, и на екипа на администрацията. „Мисля, че за тези близо седем месеца свършихме много работа. Убеден съм, че инициирахме хубави и полезни инициативи. Дадох всичко от себе си за доброто на областта и хората в нея. Благодаря на всички, с които съм контактувал през това време за усилията и доверието“, заяви той.

Реклама:

/e-Razgrad/

One Reply to “Новият областен управител Драгомир Златев пое поста”

  1. Като офицер от запаса и и инциатор на Проект за Военен мемориал Арка в памет на всички войскови части и поделения в състава на БА, били на Гарнизон в Разград Искам да споделя :1. СЪС Гюнай Хюсмен и Евгени Драганов успяхме да стигнем до Първа копка на 6 май 2021 година 2.Със служ.обл.управа и общината завършихме конструкцията 3. Със Деян Димитров, въпреки моите усилия да се възложат за изпълнение следващите части – облицовки, Ел. и благоустрояването, до сега – НИЩО…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *