МБАЛ „Св. Иван Рилски“ обявява конкурс за детска рисунка

НАЙ-ДОБРИТЕ ТВОРЕНИЯ ЩЕ УКРАСЯТ БОЛНИЧНИТЕ СТАИ

Многопрофилната болница за активно лечение „Св.Иван Рилски” – Разград избра празникът на детето 1 юни за старт на конкурс за детска рисунка.

Талантите ще могат да рисуват по следните теми: „Какъв да стана аз? Лекар – викнахме в захлас!“ или „Четката и моливите хвани, красивата природа на Разград нарисувай ти!“.

Целта на инициативата е да провокира малчуганите да разгърнат въображението и творческия си потенциал през лятната ваканция.

Конкурсът ще продължи до началото на септември. Готовите детски рисунки трябва да бъдат предадени за предпочитане лично на Регистратура в МБАЛ „Св.Иван Рилски” – Разград в периода 1.09 до 10.09.2020 г. Победителите от двете теми ще бъдат обявени на 15 септември 2020 година.

Реклама:


Всички участващи творби ще бъдат публикувани на интернет страницата на болницата, а най-вдъхновяващите, избрани от компетентно жури, ще внесат своя бодър дух и надежда в болничните стаи на отделенията в лечебното заведение.

В конкурса могат да участват деца от 5 до 15 години. Рисунките трябва да са във формат А4. Техниката на рисуване е избор на малките творци.

Сайтът e-Razgrad.bg е медиен партньор на конкурса.

/e-Razgrad/

4 Replies to “МБАЛ „Св. Иван Рилски“ обявява конкурс за детска рисунка”

  1. Здравейте! Може ли да се включат и други деца от други градове?

    1. Здравейте! Детска градина от гр.София има желание да участва в конкурса за детска рисунка. Може ли рисунките да се изпратят по поща?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *