МБАЛ „Св. Иван Рилски“ обявява конкурс за детска рисунка

НАЙ-ДОБРИТЕ ТВОРЕНИЯ ЩЕ УКРАСЯТ БОЛНИЧНИТЕ СТАИ

Многопрофилната болница за активно лечение „Св.Иван Рилски” – Разград избра празникът на детето 1 юни за старт на конкурс за детска рисунка.

Талантите ще могат да рисуват по следните теми: „Какъв да стана аз? Лекар – викнахме в захлас!“ или „Четката и моливите хвани, красивата природа на Разград нарисувай ти!“.

Целта на инициативата е да провокира малчуганите да разгърнат въображението и творческия си потенциал през лятната ваканция.

Конкурсът ще продължи до началото на септември. Готовите детски рисунки трябва да бъдат предадени за предпочитане лично на Регистратура в МБАЛ „Св.Иван Рилски” – Разград в периода 1.09 до 10.09.2020 г. Победителите от двете теми ще бъдат обявени на 15 септември 2020 година.

Всички участващи творби ще бъдат публикувани на интернет страницата на болницата, а най-вдъхновяващите, избрани от компетентно жури, ще внесат своя бодър дух и надежда в болничните стаи на отделенията в лечебното заведение.

В конкурса могат да участват деца от 5 до 15 години. Рисунките трябва да са във формат А4. Техниката на рисуване е избор на малките творци.

Сайтът e-Razgrad.bg е медиен партньор на конкурса.

/e-Razgrad/

Hits: 4

4 Replies to “МБАЛ „Св. Иван Рилски“ обявява конкурс за детска рисунка”

  1. Здравейте! На какъв адрес може да изпратим рисунките?

  2. Здравейте! Може ли да се включат и други деца от други градове?

    1. Здравейте! Детска градина от гр.София има желание да участва в конкурса за детска рисунка. Може ли рисунките да се изпратят по поща?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.