Мадона омагьоса Рио, пя пред 2 млн. души на плажа Копакабана

ШОУТО БЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО В НЕЙНАТА 40-ГОДИШНА КАРИЕРА

Мадона изнесе безплатен концерт на плажа Копакабана в събота вечер, превръщайки огромния пясъчен участък на Рио де Жанейро в огромен дансинг, гъмжащ от над милион и половина нейни фенове, съобщи АП.

Шоуто в Рио бе грандиозен финал на турнето на Мадона, включващо 80 концерта в Европа, Северна Америка и Мексико.

Кралицата на попа, облечена изцяло в черно, накара публиката да подивее от щастие, когато се появи на сцената. Първата песен, която изпълни, беше “Nothing Really Matters“.

Шоуто бе най-голямото в нейната 40-годишна кариера. Публиката стоеше на пясъка, но също и в морето на борда на десетки лодки, за да се наслади на спиращата дъха гледка.

За шоуто в Рио бе изградена гигантската сцена от над 800 кв.м.

Няколко диджеи, включително Дипло (Diplo) подгряха публиката, за да доставят радост на “най-големия дансинг в света”.

Тогава дойде моментът кралицата да излезе на сцената. Мадона мина по поставения за случая моден подиум, който я отведе директно пред публиката.

Шоуто на Копакабана е единственият концерт на Мадона в Южна Америка в рамките на това турне и единственият безплатен концерт, с който певицата благодари на бразилските си фенове.

На пресконференция организаторите обясниха, че концертът ще изисква логистика, подобна на традиционното новогодишно шоу с фойерверки, което се провежда всяка Нова година на плажа Копакабана и привлича поне един милион души всяка година.

През 2006 г. концертът на Rolling Stones в Копакабана е привлякъл между 1.2 и 1.5 милиона души, според оценките.

mediapool.bg

Hits: 9

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.