Добрин ДОБРЕВ: Нека Св. Георги Победоносец ни закриля, вдъхва смелост и увереност във всяко начинание и донесе във всеки дом здраве, вяра и благоденствие!

Уважаеми жители на община Разград,

Гергьовден е един от най-хубавите и жизнеутвърждаващи пролетни празници в календара на българите. Отбелязваме го с надежда за плодородна и добра година.

От все сърце искам да пожелая здраве и плодородие на всички земеделски производители и животновъди – природата да е благосклонна към вас, земята да е щедра, да има много нов живот!

Тази дата почитаме и като Ден на храбростта и празник на Българската армия. Нека Свети Георги Победоносец закриля и дари с благодат военнослужащите днес и в предходни периоди. Съхранявайте честта и традициите на Българската армия за следващите поколения!
Скъпи именици, носете с гордост и чест името на Свети Георги! Бъдете живи и здрави, силни и уверени!
На всички жители на община Разград пожелавам да изживеем този празник пълноценно и да почувстваме силата и красотата му, а Св. Георги Победоносец да ни закриля, да ни вдъхва смелост и увереност във всяко начинание и изпитание и да донесе във всеки дом здраве, вяра и благоденствие!

 ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН!

Добрин Добрев, кмет на община Разград

Hits: 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.