„Лудогорец“ изпусна поне точка в Андалусия

Много силен мач изигра „Лудогорец“ на “Бенито Виямарин”, но загуби с 2:3 от „Бетис“.

Първият по-опасен удар в срещата бе отправен от Бърнард Текпетей, но Клаудио Браво изби в корнер. В 25-та минута „Бетис“ поведе. Серджио Падт бе тестван с изстрел от далеч, изби, но топката попадна в Миранда, той веднага върна за Луиз Енрике, който изпревари Сисиньо и реализира. Само няколко секунди след това Каули можеше да изравни, но ударът му попадна в ръцете на Клаудио Браво. В 40-та минута легендата Хоакин показа миг гениалност и с техничен удар не остави шансове на Серджио Падт. „Лудогорец“ обаче не наведе глава, а стигна до гол. В самия край на първата част Кирил Десподов реализира от фаул, намалявайки резултата. Това бе първи допуснат гол за „Бетис“ у дома през сезона.

В 50-та минута „Лудогорец“ направи контраатака, Каули изведе Текпетей и той би, но Браво се справи. След последвалия корнер Тиаго стреля с глава, но право във вратаря.

В 59-та минута „Бетис“ стигна до трето попадение. Точен бе Серхио Каналес, който се освободи майсторски от Пьотровски и със силен удар изненада Падт.

В 75-та минута „Лудогорец“ отбеляза второ попадение. Негов автор беше Рик Джонатан, който с изстрел по земя не остави шансове на Клаудио Браво. В продължениението на срещата Дени Групер се озова на отлична позиция, откри си възможност да стреля, но не уцели вратата.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.