Красив концерт за 35-я рожден ден на Детска градина „Славейче“

Със специален и много красив „Ние сме децата, ние сме света“ Детска градина „Славейче“ отбеляза своя 35-ти рожден ден.

Гости на празника, който откри директорката Младенка Ботева бяха кметът на Разград д-р Валентин Василев, заместникът му Галина Георгиева и председателят на Общински съвет – Разград Надежда Радославова,родители и бивши възпитаници на забавачницата.
Кметът поздрави всички за празника и изказа лични благодарности към екипа на детското заведение за старанието, грижите и отзивчивостта към малките възпитаници. Той пожела на педагозите да бъдат все така отдадени на благородната мисия, да възпитават, закрилят и подготвят децата за живота. „През годините авторитетът на детската градина е доказал, че професионализмът на педагозите е налице, а децата израстват в уютна атмосфера. Желая този дух да бъде запазен и занапред“, каза градоначалникът.
В градината се обучават 175 деца в 7 групи. На сцената те изнесоха концерт с много песни и танци, включиха се и „Веселите глухарчета“ с вокален педагог Свилена Дечева, „Сладури“ – с хореограф Катя Портянова, танцова формация от НЧ „Напредък“ – с хореограф Илонка Неделчева.
Поздравителни адреси имаше от народния представител Десислава Атанасова, СУ „Хр. Ботев“ Разград, ДГ „Зорница“ и ЦУТНТ.
/e-Razgrad/

Снимки: Общинска администрация

One Reply to “Красив концерт за 35-я рожден ден на Детска градина „Славейче“”

  1. лудогорската ни столица е известна със своите млади, амбициозни и талантливи млади попълнения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *