Коронавирусът влезе и в Гецово – шест нови заразени и един починал от COVID-19 за денонощие в областта

По данни на Регионалната здравна инспекция, за последните 24 часа на територията на област Разград са констатирани шест нови случая на заболели от коронавирус. Това съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Единият случай е жена на 74 г. от с. Гецово. Хоспитализирана в отделението по инфекциозни болести към МБАЛ – Разград.

Вторият случай е жена на 67 г. от с. Белинци. Хоспитализирана е в изолатора на отделението по пневмо-физиатрични болести.

Мъж на 18 г. от Исперих е третия заболял от COVID-19. Оставен е у дома му, с предписание за изолация в домашни условия.

Четвъртият случай е жена на 56 г. от с. Самуил. И тя се лекува у дома си.

Следващият случай е мъж на 57 г. от с. Брестовене.  Хоспитализиран е в Специализирана болница за активно лечение за пневмо – фтизиатрични заболявания „Д-р Димитър Граматиков” – Русе.

Шестият случай е жена на 64 г. от с. Ясеновец. Хоспитализирана е в Специализирана болница за активно лечение за пневмо – фтизиатрични заболявания „Д-р Димитър Граматиков” – Русе.

Жена на 61 г. от с. Китанчево, хоспитализирана в Отделение по инфекциозни болести към МБАЛ – Разград е починала вчера. Жената е била с придружаващи заболявания.

Областният кризисен щаб за борба с COVID-19 изказва съболезнования на семейството и близките на починалата и призовава всички граждани да спазват въведените противоепидемични мерки.

/e-Razgrad/

Hits: 0

2 Replies to “Коронавирусът влезе и в Гецово – шест нови заразени и един починал от COVID-19 за денонощие в областта”

  1. Abe dolniaci mrasni det ste na tes godini e normalno da si bolen vednaga go iskaraxte korona parlamenta e korona kogato gi ispidirate togava niama da ima korona

    1. … най-бедните, най-глупавите, най-болните, най-бързо умиращата нация – България!
      Обаче, бай Ганьо (Staxil) е изключително интелигентен – знае и може всичко! Разбира от спорт, от икономика, от политика, от бизнес… Отскоро започна и от медицина да разбира!
      Ахахахаххахахаха…
      Малък, но изключително прост народ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.