Инж. Стефан Стефанов е новият началник на отдел „Инвестиционни дейности“ в Община Разград

Нов началник на отдел „Инвестиционни дейности“ в Община Разград встъпи в длъжност днес, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

В началото на работния ден кметът Добрин Добрев представи инж. Стефан Стефанов на служителите в отдела. Обсъдени бяха основните насоки, по които ще се работи през настоящата година, свързани с подготовка и изпълнение на финансираните проекти на Община Разград по Програмата за възстановяване и устойчивост и по Инвестиционната програма за общински проекти, както и по приоритетите, заложени в проекта за бюджет на Общината за 2024 г.

Стефан Стефанов е на 39 години. Има бакалавърска степен по специалност „Химични технологии“ в Русенския университет „Ангел Кънчев“, магистърска от Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас, специалност „Неорганични химични технологии“, както и придобита квалификация „инженер“ от ВСУ “Черноризец Храбър“, специалност „Строителство на сгради и съоръжения“, специализация „Пътно строителство“. Работил е в частна фирма в областта на търговията, а от 2016 г. досега в Агенция „Пътна инфраструктура“ – Областно пътно управление – Разград – три години като главен специалист в отдел „Инвестиционно-ремонтни дейности“ и пет години като главен експерт в същия отдел.

/e-Razgrad/

Hits: 128

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.