Екипът на Хирургията в разградската болница: Благодарим от сърце, дарители!

Екипът на отделението по хирургия към МБАЛ “Св. Иван Рилски” в Разград изказва огромни благодарности на всички фирми и физически лица, които самоинициативно и безвъзмездно се погрижиха за безопасното протичане на работния процес в отделението по хирургия в условията на пандемия, се казва в съобщение до e-Razgrad.bg, с молба да разпространим до нашите читатели в Разград, страната и по света. Правим го с най-голямо удоволствие и съпричастност към хората в бели престилки на първа линия в борбата срещу заразата.

 

Ето какво още се казва в текста:

„Извънредното положение, наложено поради появата на Covid-19, промени изцяло ежедневието, с което сме свикнали. И докато част от хората се оказаха принудени да останат вкъщи, то медиците се сблъскаха с далеч по-сериозни проблеми – недостатъчно количество на стандартни и жизненоважни предпазни средства за работа, както и на специализирана екипировка в случай на заразен пациент с новия коронавирус.

Фирмите и техните собственици на първо място: „Ориент 2000”- Сава Алексиев, „ММ Груп1” ЕООД – Мюмюн Мустафа, „Мемо Трейд” ЕООД- Мехмед Ердинч Ахмед,  които дариха напълно безкористно дезинфектанти и лични предпазни средства на  лекарите, медицинските сестри и санитарите в хирургичното отделение на разградската болница

Реклама:


Целият екип благодари за загрижеността и отделените средства. Наясно сме, че в условията на пандемия и наложено извънредно положение, всеки собственик на бизнес  от какъвто и да е бранш е притеснен от бъдещото развитие на ситуацията и осъзнаваме какъв огромен жест е да отдели от бюджета си, за да подпомогне нормалното функциониране на дадено болнично звено.

Пожелаваме здраве на Вас и Вашите семейства! С добри жестове като тези и със загриженост и отговорност един към друг ще се справим в тази трудна за всички ситуация!

Д-р Евгени Генев, началник на Отделението по хирургия

One Reply to “Екипът на Хирургията в разградската болница: Благодарим от сърце, дарители!”

  1. Мизерна болница и тоя алкохолик Генев кво търси там много хира де се питат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *