Екипът на Хирургията в разградската болница: Благодарим от сърце, дарители!

Екипът на отделението по хирургия към МБАЛ “Св. Иван Рилски” в Разград изказва огромни благодарности на всички фирми и физически лица, които самоинициативно и безвъзмездно се погрижиха за безопасното протичане на работния процес в отделението по хирургия в условията на пандемия, се казва в съобщение до e-Razgrad.bg, с молба да разпространим до нашите читатели в Разград, страната и по света. Правим го с най-голямо удоволствие и съпричастност към хората в бели престилки на първа линия в борбата срещу заразата.

 

Ето какво още се казва в текста:

„Извънредното положение, наложено поради появата на Covid-19, промени изцяло ежедневието, с което сме свикнали. И докато част от хората се оказаха принудени да останат вкъщи, то медиците се сблъскаха с далеч по-сериозни проблеми – недостатъчно количество на стандартни и жизненоважни предпазни средства за работа, както и на специализирана екипировка в случай на заразен пациент с новия коронавирус.

Фирмите и техните собственици на първо място: „Ориент 2000”- Сава Алексиев, „ММ Груп1” ЕООД – Мюмюн Мустафа, „Мемо Трейд” ЕООД- Мехмед Ердинч Ахмед,  които дариха напълно безкористно дезинфектанти и лични предпазни средства на  лекарите, медицинските сестри и санитарите в хирургичното отделение на разградската болница

Целият екип благодари за загрижеността и отделените средства. Наясно сме, че в условията на пандемия и наложено извънредно положение, всеки собственик на бизнес  от какъвто и да е бранш е притеснен от бъдещото развитие на ситуацията и осъзнаваме какъв огромен жест е да отдели от бюджета си, за да подпомогне нормалното функциониране на дадено болнично звено.

Пожелаваме здраве на Вас и Вашите семейства! С добри жестове като тези и със загриженост и отговорност един към друг ще се справим в тази трудна за всички ситуация!

Д-р Евгени Генев, началник на Отделението по хирургия

Hits: 0

One Reply to “Екипът на Хирургията в разградската болница: Благодарим от сърце, дарители!”

  1. Мизерна болница и тоя алкохолик Генев кво търси там много хира де се питат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.