Диян Минков е новият директор на полицията в Разград

С министерска заповед досегашният зам.-директор на ОД на МВР – Разград Диян Минков поема ръководството на полицията в Разград считано от 4 юни 2021 г., съобщиха от пресцентъра на МВР.

Старши комисар Минков е роден през 1977 г. Висшето си образование е завършил в РУ „Ангел Кънчев” през 2000 г. Постъпва в системата на МВР през 2004 г. като разузнавач в „Икономическа полиция“. През 2013 г. става ВНД началник група „Престъпления против народното стопанство“ в Икономическа полиция, а от 2014 година е титуляр на длъжността. От 2015 до 2021 година е началник група „Противодействие на престъпления в непроизводствената сфера“ в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОД на МВР – Разград. Със заповед на Министъра на вътрешните работи от 16.03.2021 г. бе временно преназначен на ръководна длъжност „зам..директор“ в ОД на МВР-Разград.

/e-Razgrad/

One Reply to “Диян Минков е новият директор на полицията в Разград”

  1. Супер, добро начало би било да се сложи камера за ограничение на скоростта на улица „Перистър“, където вече има десетки катастофи (кръстовището между улица „Грънчарска“ и ул. „Перистър), а полицията нищо не прави, за да предотврати следващи такива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *