Децата на Разград украсиха коледната елха на „Лудогорец“

Над 100 деца със своите родители се включиха в украсяването на Коледното дърво на базата  „Гнездо на орли“. Всеки от малчуганите донесе своя любима играчка за шампионската елха, за да бъде тя най-празничната и да носи успехи на любимия отбор.  Домакините се бяха постарали децата да се забавляват, като си направят снимки пред елхата и с талисмана на тима – орлицата Фортуна.

Водещата Катерина Ганева обяви и появата на огромния трансформър, който взриви емоциите на детската публика.  След робота дойде и кулминацията. С бурни аплодисменти бяха посрещнати всички футболисти от шампионския тим, начело със старши треньора Станислав Генчев и капитана Светослав Дяков. Генчев отправи специално празнично послание към децата и техните родители.

Емоционалната среща бе последвана от серия автографи с любимите футболисти върху новите календари на „Лудогорец“. Градусът на настроението продължи да расте, тъй като се появи огромният бял мечок, познат на децата от миналото коледно тържество. Тази година той им показа нови танцови стъпки и спечели още повече аплодисменти.

/e-Razgrad/

Реклама:


Снимка: ludogorets.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *