Десислава Атанасова заедно с Бойко Борисов в „Биовет“

Водачът на листата на ГЕРБ за народен представител от 18-ти многомандатен  разградски избирателен район Десислава Атанасова бе заедно с премиера Бойко Борисов в на посещение в новостроящия се завод на  “Биовет” АД в Разград.

През миналата седмица фирмата получи сертификат за инвеститор клас „А”, по време на посещението стана ясно, че в този завод ще де произвеждат ваксини срещу COVID-19 .

Инвестиционният проект на „Биовет” в Разград е за 400 милиона лева и чрез него ще бъдат разкрити 350 работни места. Капацитетът на предприятието се разширява за производството на ваксини и други медицински продукти. Ще бъде изградена и фотоволтаична централа, която да захранва завода.

Където има инвестиции се подобрява средата за живот, повишават се и доходите на хората. Правителството винаги е помагало за модернизирането на населените места в страната. Миналия месец предоставихме близо 2 милиона лева за ремонт на уличната инфраструктура в Разград, както и 1,2 млн. лв. за продължаване на строително-монтажните работи по консервация, реставрация и адаптация на джамията „Макбул Ибрахим паша“. Преди седмица кабинетът осигури и над 80 000 лева за почистване коритото на р. Бели Лом.

/Платена публикация/

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.