Дарител от Белгия предостави помощни средства за възрастните в Дома за стари хора

Дарител от Белгия предостави помощни средства за възрастните в Дома за стари хора в Разград, съобщиха от пресслужбата на местната управа.

На събитието присъства зам.-кметът Хабибе Расим, гоято благодари от името на ръководството на Община Разград на дарителя Красимир Петров и неговото семейство за жеста. Х. Расим отправи пожелания към дарителя доброто да му се върне многократно и го увери, че е винаги добре дошъл в Разград.

Красимир Петров разказа, че е родом от Разград, но със семейството си живее в Белгия от 12 години, веднъж годишно се прибира в родния град.  Занимава се с бизнес, свързан с почистване и износ на ел.уреди. На обитателите на Дома за стари хора днес предостави: 4 ролатора, 2 инвалидни колички, 3 проходилки, 2 тоалетни стола, 4 комплекта патерици, 6 бастуна, 485 пелени, 200 подложки и 30 памперса.

Красимир Петров поздрави ръководството на Дома за грижата и усилията, които полагат за възрастните хора. Изрази надежда, че неговият жест ще бъде последван и от други хора с добри сърца. Обнадежден, сподели, че неговите приятели в Разград го подкрепели и му съдействали при посрещането на пратката.

От директора на Дома за стари хора Айше Еюбова Красимир Петров получи сертификат за дарение и благодарствено писмо.

/e-Razgrad/

Hits: 26

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.