Гюнай Хюсмен: Тези честни хора са подходящите за кметове

За да се случват нещата в една община или кметство трябват три неща – воля, много работа и правилните хора за това – ние притежаваме и трите предпоставки, заяви вчера на срещи с жители на селата Пороище и Недоклан кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Галина Георгиева.

На срещите с избиратели за подкрепа бе дошъл и народният представител Гюнай Хюсмен, както и кандидати за общински съветници, през целия ден те се срещаха и разговаряха за проблемите с хора в жк „Орел“ в Разград.

Георгиева даде за пример две села в общината, като в едното има само три неасфалтирани улици, а в другото само три асфалтирани и уточни, че разликата между двете села е в кмета. Кметът с почти изцяло асфалтирано село е на Киченица. Юзджан  Рамаданов също говори за успехите си и защо е избрал да се включи в отбора на ГЕРБ. На срещите с избиратели бяха представени кандидатите за кметове на ГЕРБ: в Пороище – Никола Тодоров, а в Недоклан – Гюнер Мехмедов.

Гюнай Хюсмен каза за кандидатите, че са честни и чисти хора, зад които той застава и припомни колко много е направила ПП ГЕРБ за община Разград – саниране на сгради, реновиране на училища и детски градини, детски площадки, нова спортна зала в ГПЧЕ и много други неща, той призова отново всички да гласуват с номер 7 в изборната бюлетина на 29 октомври.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 33

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.