В надпреварата за 47-то Народно събрание ГЕРБ влиза с познатия отбор и заявка за два мандата

В надпреварата за 47-то Народно събрание ГЕРБ влиза с познатия отбор. Днес листата на коалицията ГЕРБ-СДС с водач Десислава Атанасова бе регистрирана в РИК само с една промяна.

Внесоха я водачът Десислава Атанасова, вторият – Гюнай Хюсмен, бивш областен управител и народен представител, третият – Галина Георгиева , бивш зам.-областен управител и бивш зам.-кмет, петият – Владимир Димитров, секретар на общинската организация на ГЕРБ и областният председател на партията Валентин Василев.

Четвърта в кандидатската листа е д-р Зоя Велкова, педиатър. Шести е предприемачът Красимир Христов от Кубрат. Седмата позиция е за новото лице в листата – д-р Евелин Алексиев, общопрактикуващ лекар от Кубрат и осми – Айдън Шабанов от Лозница.

„Регистрирахме листа в почти същия състав, защото вярваме, че в печелившия отбор не трябва да се правят смени. Новото име е на д-р Евелин Алексиев от гражданската квота. Хората го познават и търсят, така нашите послания ще стигнат и до тях, а това би допринесло за още по-доброто ни представяне“, каза след регистрацията Десислава Атанасова.

„Останалите са участвали в позитивни и отговорни към хората кампании и досега. Такава ще бъде и предстоящата кампания. Ние не си служим с нападки. Ние нямаме врагове, имаме политически опоненти. Хората преживяха много кризи и разделителни линии, много пропасти бяха издълбани – време е за единение, за ясно политическо лидерство, диалог и решения в полза на хората“, категорична е Атанасова.

Очакванията й, предвид традиционно доброто представяне на ГЕРБ в парламентарни избори, в тази кампания резултатите да бъдат надградени и Разград има двама свои представители в бъдещото Народно събрание от коалицията ГЕРБ-СДС.

/e-Razgrad/

Hits: 0

One Reply to “В надпреварата за 47-то Народно събрание ГЕРБ влиза с познатия отбор и заявка за два мандата”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.